Ons boek is vanaf vandaag verkrijgbaar!

27 juni 2023

Avontuur, mysterie en humor in Het verdwenen meesterwerk

Leuk nieuws! Vandaag is het allereerste kinderboek van Nathan en Lavezzi Rutjes verschenen met de titel ‘De Lavezzi mysteries – Het verdwenen meesterwerk‘. Dit is het eerste deel van een gloednieuwe kinderboekenserie waarin beroemdheden uit de sport, wetenschap of geschiedenis de hulp inroepen van Lavezzi om een spannend mysterie op te lossen. 
 
In dit eerste deel reis je mee door de tijd naar de wereld van Leonardo da Vinci en los je samen met Lavezzi het raadsel van het verdwenen meesterwerk op. Lavezzi is lekker aan het voetballen als er ineens een wonderlijke machine uit de lucht komt zeilen. De wereldberoemde Leonardo da Vinci stapt uit, die een heel bijzonder schilderij kwijt is: de Mona Lisa. Als iemand hem kan helpen, dan is het Lavezzi wel! Samen maken ze een bijzondere reis door Italië en komen ze steeds dichter bij de oplossing. Het boek is volledig in kleur geïllustreerd door Lisanne Termoshuizen en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De Lavezzi mysteries podcast

Bij dit boek hoort ook een leuke podcast. Hierin nemen Nathan en Lavezzi je mee in de wereld van Leonardo da Vinci, hun eerste boek, onopgeloste mysteries en nog veel meer! Ook deze is vanaf vandaag hier te beluisteren! Volg de podcast en mis geen aflevering!
 
Heel veel lees- en luisterplezier!