Het verdwenen meesterwerk

In het avontuurlijke kinderboek Het verdwenen meesterwerk, geschreven door oud-profvoetballer Nathan Rutjes en Sander Meij, reis je mee door de tijd naar de wereld van Leonardo da Vinci en los je samen met Lavezzi Rutjes het raadsel van het verdwenen meesterwerk op.

Lavezzi is lekker aan het voetballen als er ineens een wonderlijke machine uit de lucht komt zeilen. De wereldberoemde Leonardo da Vinci stapt uit, die een heel bijzonder schilderij kwijt is: de Mona Lisa. Als iemand hem kan helpen, dan is het Lavezzi wel! Samen maken ze een bijzondere reis door Italië en komen ze steeds dichter bij de oplossing.

Dit is het leukste avonturenboek voor kinderen vanaf 8 jaar en het is vanaf nu overal verkrijgbaar. Bestel het boek bij je favoriete (online) boekhandel.

“Ik heb altijd de wens gehad om een kinderboek uit te brengen. Ik vind het geweldig om kinderen voor te lezen. Lavezzi houdt ontzettend van lezen. Het is een droom die uitkomt. Het boek is spannend, grappig en ook educatief. Ik ben er nu al trots op en kijk enorm uit naar het moment waarop het in de boekhandel ligt!”
– Nathan Rutjes

 • Prijs

  € 15.99
 • ISBN

  9789043926409
 • Bindwijze

  hardback
 • Pagina’s

  128
 • Verschenen

  2023

De Lavezzi mysteries

Het verdwenen meesterwerk is het eerste deel van de gloednieuwe kinderboekenserie De Lavezzi mysteries. In deze serie roepen beroemdheden uit de sport, wetenschap of geschiedenis de hulp in van Lavezzi Rutjes om een spannend mysterie op te lossen.

De illustraties zijn gemaakt door Lisanne Termoshuizen.

Bestel ‘Het verdwenen meesterwerk’